25.06.2019 г., 15:51 ч.

Паднала сълза 

  Поезия » Друга
418 0 0

Сълзи стичат се една след друга,
всяка своята история носи
и нима е толкоз грешна,
че бавно стича се по нечие лице.

 

Предаде я съдбата тъй сурова,
остана си сълзата 
спътница в нечий живот,
макар и силна... тихо, плахо страда.

 

Отронила се млада,
за грешките що видяли са очите,
за копнежите що поискало е сърцето, 
тъй чиста тя е, прозорец в душите,

 

носила частица радост 
и огромна болка свита.
Оставя си сълзата млада и невинна.

© Еленка Гишина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??