5.04.2008 г., 12:00 ч.

Падналият ангел 

  Поезия » Любовна
789 0 2

Косите ти са кафеви
като падащите листа през есента,
златисти като слънчевите лъчи
и меки като коприна.

 

Лицето ти е като на ангел,
чисто - планински ручей,
бяло като снега през зимата.

 

Устните ти са червени като вишни,
усмивката ти е нежна като полъха на лек ветрец,
а уханието ти -
като букет току-що набрани рози.

 

Красива си като зората,
природата бледнее пред твоята прелест,
слънцето гасне при видът ти,
цветята вехнат пред погледа ти.

 

Очите ти са сини като небето
и дълбоки като морето,
криещи тайни като самия космос.

© Александър Бушев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??