"Пак"
Нека пак да се прегърнем -
да си спомним, че сме се обичали.
Ако поискаме - всичко можем.
"Да се обичаме" си бяхме обещали.
Нима забравихме всичкото това -
толкова далечни с теб станахме.
С плахи стъпки бавно към любовта
по трънливи пътища вървяхме.
Позволи ми пак да те докосвам -
да прегръщам и целувам както преди.
С теб ново начало да започнем,
макар и трудно с многото следи.
Нека се слеем в едно ново тяло.
Нека дадем шанс, да си простим.
Не можем да изтрием бурното си минало,
но можем пак радост и тревога да делим.
Позволи ми пак да те обичам -
нека ти дам любовта си.
Пак при теб ще се връщам -
мой блян и моя мечта си.
30 ноември 2009 год.
Можете да видите клипа към текста на този адрес: http://vbox7.com/play:acb5aa81
© Георги Алексов Всички права запазени