1 дек. 2009 г., 13:46

Пак 

  Поэзия » Другая
756 0 0

"Пак"

 

Нека пак да се прегърнем -

да си спомним, че сме се обичали.

Ако поискаме - всичко можем.

"Да се обичаме" си бяхме обещали.

 

Нима забравихме всичкото това -

толкова далечни с теб станахме.

С плахи стъпки бавно към любовта

по трънливи пътища вървяхме.

 

Позволи ми пак да те докосвам -

да прегръщам и целувам както преди.

С теб ново начало да започнем,

макар и трудно с многото следи.

 

Нека се слеем в едно ново тяло.

Нека дадем шанс, да си простим.

Не можем да изтрием бурното си минало,

но можем пак радост и тревога да делим.

 

Позволи ми пак да те обичам -

нека ти дам любовта си.

Пак при теб ще се връщам -

мой блян и моя мечта си.

 

30 ноември 2009 год.

 

 

 

Можете да видите клипа към текста на този адрес: http://vbox7.com/play:acb5aa81 

© Георги Алексов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??