6.08.2013 г., 19:09 ч.

Пак 

  Поезия » Еротична
1112 1 3

Пак

 

И пак съм аз, сама и мръсна, засъхналата сперма опъва кожата ми тъжна.

Омерзена  и самотна, опитвам пак да стана и да продължа,

да видя смисъла в живота и мислите да събера…

 

Не мога, пробвам пак, и пак и пак… Но нещо дърпа ме надолу,

към бездната от прах и грях, за да се почувствам горда  от това,

че следващ някой си поискал ме е пак…

 

Какво, дали боли? Благодаря, добър въпрос, нали?!

 

Не мисля, изборът е мой, защото всеки носи кръста свой,

защото, лягайки в калта, намирам смисъл пак да продължа…

 

И всеки път заклевам се пред  мен, че утре,

утре ще е моят най-последен ден и вече няма,

няма да се дам и смисъл нов ще дам

на вътрешния мироглед, светът е кривоглед

да види колко съм добра и колко искам да се променя, защото

 

знам, че някой там, стои и чака мен и пак

изправям се, повдигам гордо своята глава,

усмивка и червило слагам пак и…

 

Тръгвам,

за да търся за „последно“  него пак!

 

© Манипулирам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ами, такъв е света, може да се види и през крив макарон, затова е кривоглед! Но пък е и голям ...! Харесах!
  • Силно вярвам в доброто у хората.И това не е плод на модерното позитивно мислене.Знам, че всеки от нас е уникален и съвършен по своему и няма нужда да търси одобрението от другите, за живее по собствени правила и ценности.Лотосът е красив символ на мъдростта
  • и лотоса роди се от калта..
Предложения
: ??:??