15.03.2007 г., 20:00 ч.

Пак 

  Поезия
709 0 1
И пак сама съм...
Изостави ме заради нея...
Едно момче, а толкова сълзи...
Сълзи, пролети за теб и то на кея,
където врече ми се във Вечната любов..

И пак съм силна...
Продължавам да живея...
Но всеки следващ сравнявам аз със теб...
И правя се, че уж нехая
с коя си и по-добра ли е от мен...

И пак ще плача...
Ще бъда наранена все от някой...
Дали си ти, дали е друг, със всеки е така...
Все някога ще дойде моментът за отплата,
но не мога да съм тъй безчувствена и зла...

И пак обичам те..
Все твойто име шепна...
О, да, иска ми се да не е така...
Мрази ме силно, ако щеш - убий ме,
но чувствата си няма как да спра...

© Мимс Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??