5.02.2009 г., 9:37 ч.

Пак се влюбвам 

  Поезия » Любовна
1023 0 3

Пак се влюбвам

 

Пак ли се влюбвам,

не трябваше ли да съм уморена вече

от несподелените чувства

и мокрите възглавници вечер?!

 

Пак ли се влюбвам?

И то точно в теб?!

Защо ли се залъгвам,

че със тебе ще вървя напред?!

 

Стигнахме далече,

но това е краят.

Приятели добри сме вече,

а любовта ти аз желая!

 

Отново чувствата ми не ще са споделени,

сигурно отново ще боли.

И как "приятел" да те наричам,

когато моята любов си ти?!

 

Ще тръгна отново по пътя,

пълен с болка и мечти.

Не съм сигурна, че ще успея

и че нова болка няма да си ти!

 

Поех по пътя вече,

не знам дали до края ще го извървя,

но този път съм убедена,

че си заслужава да вървя!

© Елена Филипова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??