Пак ще бъдем...
На мъж не бях залепвала шамар,
но ето ти сега - ти подла твар!...
"Мръсница!..." - Може и такава,
но те изгарям аз като жарава!...
От тоя ден насам, любими,
при другата иди и я обичай,
но няма тя да бъде като биле,
жена - за теб, която диша!...
Че крепост съм за твоята душа
и опиат за твойто тяло,
ще пусна ги като реша,
но пак ще бъдем ние цяло!...
© Таня Георгиева Всички права запазени