18.02.2018 г., 19:13 ч.  

Пак ще бъдем заедно 

  Поезия » Любовна
696 1 1

Когато ти си тръгна помня

Сърцето ми със теб отнесе

Но когато очите си затворя

Отново връщаш се при мене

 

Вечер, когато уморен си легна

Ти се появяваш пак в мисълта

Тъй красива, кротка, нежна

И оставаш с мен до сутринта

 

Аз прегръщам те и те целувам

Все едно пак е за последно

И сякаш чувам как ми казваш

Че скоро пак ще бъдем заедно

© ПрОРОК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??