Когато ти си тръгна помня
Сърцето ми със теб отнесе
Но когато очите си затворя
Отново връщаш се при мене
Вечер, когато уморен си легна
Ти се появяваш пак в мисълта
Тъй красива, кротка, нежна
И оставаш с мен до сутринта
Аз прегръщам те и те целувам
Все едно пак е за последно
И сякаш чувам как ми казваш
Че скоро пак ще бъдем заедно
© ПрОРОК All rights reserved.