Дори и не успяхме да се разделим.
Защо ли тъй се случи?
Вчера, в нощта, пропита с градски дим,
туй, що искахме, не се получи.
Нощта открадна те и ти изчезна
и в мене пак е тъмнина.
Като ли че падам в бездна.
Не искам да остана без душа.
Сърцето ми все още живо,
натъртено, но все пак бие...
© Май Аз Всички права запазени