Мразя те, затова, че ме накара да те искам...
Накара ме да не спя, а да мечтая.
Даже милувка от устните ти да поискам,
не смея, а толкова го желая.
Мразя те, че на сънищата господар си,
че караш душата ми да се бунтува.
На любовта и игрите цар си...
За мен колко ще ти струва?
Мразя те, защото искам да те имам,
да те целувам, без да мога да се спра.
И от страст всеки миг да взимам
в пълна шепа чак до сутринта.
Мразя те, защото ме подлудяваш,
защото караш сърцето да бие...
И когато те питам: "Защо?", отговаряш:
"Нека щастие на малки глътчици да пие."
Мразя те, защото съм влюбена,
защото след тебе тичам.
И дори в тъмното изгубена,
аз пак ще те обичам!
© Брияна Всички права запазени