1.03.2009 г., 10:16 ч.

Пак събужда се земята... 

  Поезия » Пейзажна
1022 0 28

Капките дъждовни крият

някаква омая.

На букет от цвят магичен

въздухът ухае...

 

Някак по-различно свети

мартенското слънце.

И звездите от небето

бял прашец поръсват...

 

В багри пролетни зората

влюбено се плиска.

Пак събужда се земята

за живот разлистен...

 

 

                                               ЧЕСТИТА  БАБА  МАРТА!

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??