Mar 1, 2009, 10:16 AM

Пак събужда се земята... 

  Poetry » Landscape
1072 0 28

Капките дъждовни крият

някаква омая.

На букет от цвят магичен

въздухът ухае...

 

Някак по-различно свети

мартенското слънце.

И звездите от небето

бял прашец поръсват...

 

В багри пролетни зората

влюбено се плиска.

Пак събужда се земята

за живот разлистен...

 

 

                                               ЧЕСТИТА  БАБА  МАРТА!

 

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??