24.10.2007 г., 14:49 ч.

Пак съм тук 

  Поезия » Любовна
1071 0 4
Пак съм тук. Ще ме приютиш ли?

Ще полея тревата ти с моите сълзи.

Пак съм тук. Ще ме утешиш ли?

Ще разкажа на птиците моите мечти.

 

Пак съм тук. Ще ме съживиш ли?

Ще наглеждам облаците вместо теб

Пак съм тук. Ще ми простиш ли?

Ще простя и аз, щом ми дойде ред.

 

Пак съм тук. Ще ме подкрепиш  ли?

Ще те  защитя от всеки  лош

Пак съм тук. Ще ме събереш ли?

Ще слушам с теб щурците тази нощ.

 

Пак съм тук. Замислена крача.

Отново загуба в поредната игра.

Пак съм тук. Поне да дочакам здрача??

Да потопя моята тъга и ще си вървя.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??