3.08.2010 г., 15:43 ч.

Пак вали… 

  Поезия » Пейзажна
562 0 0

Пак вали…

А исках да препускам

с вятъра във слънчев ден.

 

Пак вали…

А исках да съм слънчев лъч,

оглеждащ се в росата.

 

Пак вали…

А исках, като птиците,

мислите ми да се реят в небосвода.

 

Пак вали…

Сега събирам в шепите си

сълзи от небето,

оглеждам се във тях и виждам…

сълзите си по лицето –

плача с времето и аз.

© Виолета Димова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??