20.01.2008 г., 15:01 ч.

Пак за тебе 

  Поезия » Любовна
631 0 2

 Пак за тебе

 

Пак за тебе мисля,

всеки ден за тебе картите редя.

И не спирам да те търся

в другите неща.

 

Не мога аз без тебе да живея

и в сънищата ми отново идваш ти.

Казваш ми колко ме обичаш

и как и тебе те боли.

 

И пак към тебе се обръщам

и за тебе пак живея.

Всяко изпитание квадратче е към теб,

но все не те настигам.

 

И пак за тебе почвам да се боря,

за теб и мен се моля.

Но ти не ме обичаш и

каквото аз да правя пак за тебе,

ти ще бягаш, знам, от мене.

© Виктория Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??