Пак за тебе
Пак за тебе мисля,
всеки ден за тебе картите редя.
И не спирам да те търся
в другите неща.
Не мога аз без тебе да живея
и в сънищата ми отново идваш ти.
Казваш ми колко ме обичаш
и как и тебе те боли.
И пак към тебе се обръщам
и за тебе пак живея.
Всяко изпитание квадратче е към теб,
но все не те настигам.
И пак за тебе почвам да се боря,
за теб и мен се моля.
Но ти не ме обичаш и
каквото аз да правя пак за тебе,
ти ще бягаш, знам, от мене.
© Виктория Димитрова All rights reserved.
Браво, Виктория!