8.12.2009 г., 10:22 ч.

Пак затръшна ми вратата 

  Поезия
824 0 4

Пак затръшна ми вратата.

Явно е - не съм за теб.

Точка сложи помежду ни,

повестта ни е дотук.

 

Тоз сюжет е толкоз скучен

и до болка ми познат,

а пък филмът не е свършил

и финалът е открит.

 

Този филм не е довършен,

тоз етюд - неразигран

този разказ - недописан,

този път - неизвървян.

 

Метрономът в такт отчита,

времето се носи в ход,

часове и дни препускат

и в пространството летят.

 

Тънка струна в теб усетих,

ще протегна пак ръка

и през мрак ще я докосна;

тихо в теб ще позвъня.

© Валесион Валесион Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??