Крехки нежни цветя
с бели листа
и кървав оттенък.
Бели снежинки падат
в декемврийския студ
върху кървяща земя.
Виждаш ги
и си казваш:
- Любов и война,
война и любов.
Това са циклами –
Палестински цветя.
© Абдулрахман Акра Всички права запазени
Добре си дошъл отново тук!