26.06.2018 г., 0:25 ч.

Паля цигара 

  Поезия » Бели стихове
760 2 0

Една дръпка за мен.

Една дръпка за теб.

Една дръпка за любовта ни.

Тази дръпка преполови цигарата.

Следващата е за това колко си красива.

Има и една за постоянната мисъл за теб.

Също и една за начина по който се чувствах когато беше с мен.

Докато се усетя цигарата свърши.

Паля втора.

   

© Стилияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??