Една дръпка за мен.
Една дръпка за теб.
Една дръпка за любовта ни.
Тази дръпка преполови цигарата.
Следващата е за това колко си красива.
Има и една за постоянната мисъл за теб.
Също и една за начина по който се чувствах когато беше с мен.
Докато се усетя цигарата свърши.
Паля втора.
© Стилияна All rights reserved.