21.04.2014 г., 11:25 ч.

Памфлет 

  Поезия » Бели стихове
682 0 0

''НИЩО НЕ СЪЩЕСТВУВА''

        

                               Горгий

 

 

Навъдиха се днес

за слава фалшива без чест

''феномени'' безнравствени,

читатели разни -

лаици, критици,

софистично настроени,

публичност търсят

в необят бездуховен.

 

Изгорели звезди

само пепел и прах

оставят след себе си...

 

© ДАНИЕЛА Грензовска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??