18.11.2006 г., 21:35 ч.

Пантомима 

  Поезия
862 0 2
Сълзите ми играеха на пантомима
и пясъчното ми лице превръщаха в кристал,
за да не чувствам нито лято,нито зима,
там горе на пожелан  от мен пиедестал.

© Ами Тола Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??