25.11.2015 г., 11:32 ч.  

Папурена история 

  Поезия » Хумористична
619 0 12

Докато си правех маникюр
и  гледах сериала за Онур,
получих изненадващ СМС:
"Идвам. Гладен съм и искам екс"
И нали съм умна и добра,

своя мил успях да разбера.
"С"-то май изпуснал моят селяндур

ама пък навит ми е кат шнур!
Менюто тук е много важно-
трябва да е нещо блажно.
Сръчно кормя аз костура.
Мятам у коптора гарнитура.
Стържа ряпа с чукундур.
Режа бахур със булгур.
Към таз вечеря вкусна
кекса хитро ще пропусна.
Ако десерт му се яде
нека мен да... (изяде)
Е, на готвенето му се вижда края!
Романтика е нужно да добавя.
Светвам прашен абажур.
Ваза слагам със божур.
Време е за втори тур-
 хубава да съм за моя трубадур.
Слагам си бельо модел "ажур"
и нахлузвам минижуп миниатюр.
Пращам нетърпеливо СМС:
"Вечерята ще готова в шест"


Чакам те мой мил Амур,
теб и твоя голям...(папур)

© Светла Стоименова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??