19.06.2019 г., 22:12 ч.  

Пар(А.Д)окс 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
593 1 2

Колко изписах за красотата на очите ти

Колко изговорих за онзи твой поглед 

 

Сега всичко се побира в едно изречение

 

Кафявите ти очи,

Гледаха мен,

Но виждаха друга.

© Габриела ДЕ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??