17.11.2014 г., 18:41 ч.

Паралели 

  Поезия » Бели стихове
381 0 0

Кръвната ми група е нулева

иначе ти ми течеш по вените

 

И зодията ми е козирог

ала пак ти си ми в характера

Планетата ми е Сатурн

но само твоите ръце ме обгръщат

И в организма метаболитните процеси

объркваш ги.

И по кожата  ми клетките

само с теб са напоени.

 

За стихията да не говорим

ти си ми.

© Люба-Мария Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??