15.06.2012 г., 10:26 ч.

Парченце пъпеш в синьо кюрасо 

  Поезия » Любовна
859 0 6

Примамваш с очи -

звезди от синьото небе.

Откраднал парче луна

от моето сърце.

Извлякъл сладостите

като резен портокал,

остави ми лахарата

вместо небесен дар.

Поискай ме и бавно

ме преглъщай,

наивно пак ще се отдам.

Потъвам в синьото

на твоя Рай,

а пътят е единствен -

там, към Ада .

Душата ми ще лепне

по гърдите ти -

парченце пъпеш

в тъмното сърце.

Изпий до дъно

тялото ми крехко

и пак във Вечност

ме пресътвори.

© Катя Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??