1.06.2010 г., 21:12 ч.

Парченце шоколад 

  Поезия
764 0 3

Мечтая често за съдба такава -

да съм едно парченце шоколад,

защото знам: единствено тогава,

ще ме желаеш в тоз безвкусен свят.

Копнея как ще ме поемеш с пръсти

нежно и с желание смутено

и как във твойте сочни, сочни устни

ще се стопявам бавно и блажено.

Желание граничещо с безбрежност!

Все пак ще разбера, че аз съм бил

почувствал цялата ти плаха нежност

и сладост радостна съм ти дарил.

© Валентин Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??