10.08.2013 г., 21:11 ч.

Парчета 

  Поезия » Философска
521 0 5

Ще се разпръсна на парчета -

разнесена от вятъра ще бъда,

като листата ще съм лека

и над света ще потанцувам.

През светлината ще премина -

съвсем невидима прашинка,

ще мога слънцето да пипна -

отблизо в него ще надникна.

Накрая пак ще се споя -

събрала всички красоти,

понесла в себе си мечти...

© Теодора Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??