14.11.2017 г., 1:32 ч.

Парчета 

  Поезия » Любовна
540 1 0

От мен да откъснеш е лесно,
аз не съм от магическа сплав.
Плът раздавам безсловесно,
с надежда за парче от твоя свят.

 

Но от мене да откъснеш не желаеш,
някоя друго е основното блюдо.
Плътта сама си късам и мечтая
сърцето да беше просто къс месо.

 

 

05.11.2017
гр. Сопот

© Събина Брайчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??