5.10.2007 г., 14:24 ч.

Парещ копнеж 

  Поезия
772 0 6
Искам да целуна гласа ти
и да милвам душата ти с плам,
искам да вляза в съня ти
и да остана завинаги там.

Искам погледа ти да нарисувам
и усмивката ти да опиша,
сърцето ти как трепне да чувствам,
аромата ти сладък да вдишвам.

Искам всяка частица от тебе
да се слее с прашинките в мен,
да обгърнем вселената с нежност,
та да спре този парещ копнеж.

© Силвия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??