Пари накуп до чашата,
ехидност, студ и толкоз.
Кога ли ще разбере масата,
че нищо е, щом инвалид е столът?
А тя е вперила очи там, долу -
в началото на скъпата вечеря.
Да знаеше, че само с два крака е столът?
Надушила, намерила.
Пари на купища до чашата,
ехидност в студ и толкоз.
Обида. Някой прекатури масата
и тя плати за нищото на стола.
© Дилян Легион Всички права запазени