Jul 3, 2010, 5:13 PM

Пари 

  Poetry » Phylosophy
409 0 0

Пари накуп до чашата,

ехидност, студ и толкоз.

Кога ли ще разбере масата,

че нищо е, щом инвалид е столът?

А тя е вперила очи там, долу -

в началото на скъпата вечеря.

Да знаеше, че само с два крака е столът?

Надушила, намерила.

Пари на купища до чашата,

ехидност в студ и толкоз.

Обида. Някой прекатури масата

и тя плати за нищото на стола.

© Дилян Легион All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??