10.03.2009 г., 9:16 ч.

Парите ви 

  Поезия » Философска
559 0 2

Парите ви единствено виновни
за огъня, догарящ помежду ни,
парите ви, властта огромна,
димящи мостове и чувство за ненужност.


Парите ви, забрана да не помните,
че вчера бяхте като другите.
Убийците на хубавите спомени
местата пълнят във графата ''Други".


Така е, милички, ще става трудно,
парите ви, убийци и за вас са,
не чакайте изобщо чудото,
ЦЕНА СИ ИМА ВСЯКА КАСТА.

© Рот Блак Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??