14.09.2008 г., 23:53 ч.

пародия 

  Поезия » Пародии
748 0 1

А сега накъде?

Сякаш Бог те отне.

Останах сама и зъзна от студ в нощта.

В живота често става и така. Излъгани илюзии и настъпва самота.

Когато Ангелът е силен, самотата преодоляваш, а обратно сам се унищожаваш.

Бори се! На колене не заставай!

Чудеса от никого не очаквай.

Животът е един комар.

Захвърляй зара и очаквай пак шамар.

© Магда Желева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Исках да ти кажа хубави думи, като за добре дошла в тоя сайт, но така и не можах да ги намеря!
    СОРИ!
    Не ми харесва...
Предложения
: ??:??