Отварят се портите на рая,
в него ще влиза нова душа,
на земния ти път дойде края,
болката не мога да разруша!
Ти на народа бе пастир,
търсеше правата посока,
сякаш плаче цял всемир,
нашата мъка е жестока!
Нека се смирим за малко, нека,
да си спомним за светъл човек,
уви, простихме се с тебе навеки,
пътят ти към звездите нека е лек!
© Георги Всички права запазени