Mar 14, 2024, 8:58 PM

Патриарх Неофит 

  Poetry » Other
220 0 0

Отварят се портите на рая,

в него ще влиза нова душа,

на земния ти път дойде края,

болката не мога да разруша!

 

Ти на народа бе пастир,

търсеше правата посока,

сякаш плаче цял всемир,

нашата мъка е жестока!

 

Нека се смирим за малко, нека,

да си спомним за светъл човек,

уви, простихме се с тебе навеки,

пътят ти към звездите нека е лек!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??