7.04.2018 г., 2:16 ч.

Пази ми я, Вселено 

  Поезия » Любовна
268 0 0

Пази ми я, Веселено

 

Пази ми я, Вселено, нека моя да остане,
да се съберем отново, щастливо да живеем,
не позволявай друг ръката ѝ да хване,
и, обичайки се, заедно да остареем!

© Иван Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??