7 abr 2018, 2:16

Пази ми я, Вселено 

  Poesía » De amor
278 0 0

Пази ми я, Веселено

 

Пази ми я, Вселено, нека моя да остане,
да се съберем отново, щастливо да живеем,
не позволявай друг ръката ѝ да хване,
и, обичайки се, заедно да остареем!

© Иван Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??