30.12.2007 г., 10:10 ч.

Печал 

  Поезия » Друга
638 0 19

Разхождах се по улицата кална

и мислех си за празничния ден,

представих си трапезата печална

и свещите догарящи до мен,

сълзливото досадно шоу,

шампанското, газирания вкус,

касетата на Ролинг стоунс,

уискито и негърския блус

и беше толкова самотно,

че идеше ми просто изведнъж

да хвърля таз присъда доживотна

в локвите на каменния дъжд.

 

 

© Димитър Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??