22.03.2007 г., 13:57 ч.

Печална сълза 

  Поезия
528 0 0
Целият свят заради теб ще прегърна
и във очите си ще полетя.
Само тебе искам да си върна -
моя малка, печална сълза.

© Гергана Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??