22.02.2017 г., 8:56 ч.

Пее ми се песен 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
461 0 0

Пее ми се песен


Аз съм мъж...
От вихъра понесен...
Високо в небесата ...
Снагата лекокрила...
Пленява...
Душата ми унила ...
Пилотира Азът ....
Инконгнито....
До кост...
Егото пропито ...
Проект на метастаза....

В съня си пусто-празен...
Светът мигом обикалям...
Вселенски, сам себе си наричам...
Човешки взор от птичи полет...
Орлово пак и пак се взирам ...
Облечен в бяло...
Обречен не намирам ....
Моята любима ...
При нея да пикирам...
Да фокусирам...
Мъжка славна сила ...


Мъж съм ...
Здрав дух в здраво тяло...
Обречен не намирам...
Моята любима ...
Любов в любов ...
Да искрестализира .....
Да дари ни с двойна сила ...
Крилата ангелски да плеснем...
Искра да блесне...
Огън да запалим ....
Да светнем...
Лъчезарни ...
Да запеем ...
Нашата си песен...

Мъж съм ...
Пее ми се песен...

Димо

© Димо Косинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??