3.11.2010 г., 21:37 ч.

Пехотинец 

  Поезия
530 0 0

Пехотинец


(на Johnnie Крачката)

 

 

 

 

Зад мъдростта се криех век!

Беше тя предана закрилница

и от раните не потърсих лек,

а бродих с цяла армия навред,

все по-сам дори и от самотата.

 

 

Зад ротата и най-отпред

и до ръба, до брега на морето,

вълните дори не мълвят,

а в марш разбивайки се поредом,

без глас твоето име ми крещяха!

© Слав Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??