21.12.2011 г., 13:10 ч.

Пенсионерска покана 

  Поезия » Гражданска
383 0 1

               Пенсионерска покана.

 

О-о-о! Заповядайте, елате ни на гости!

Ще ви очакваме привечер,

                          по време на Велики пости.

Ще си изтупаме голям купон,

            в добрия тон

                           на Християнския Канон!

Е, няма да запеем. Загубихме си вече

                                                       гласовете.

Да се завихрим в танц не можем,

                      имаме проблеми в коленете.

С ретро-ревю на овехтели

                                        дрешки и чепици,

за подмладяване ще пием зелева чорба

и ще си замезваме със диетични трици...

Ще ви покажеме от младите години

                                       по някоя реликва,

а преди раздялата ще ви почерпим

                                        със печена тиква...

Сега не е като годините предишни!

Постите  ни  вече са  ЦЕЛОГОДИШНИ!

Така ще е! След толкова хвалби

      и разнообразие от "СОЦИАЛИЗМИ",

навлезохме във НОВИ КАТАКЛИЗМИ...

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??