19.02.2007 г., 13:10 ч.

ПЕПЕРУДЕНА НЕЖНОСТ 

  Поезия
3859 0 27

       Пеперудена  нежност


Пеперудена нежност ми пърха в косите,
сякаш милва ме слънцето с пареща длан,
твойте пръсти рисуват във злато мечтите,
взели плахо от мене палитра от плам!

Жар по устните алени пали кръвта...
сякаш огън с искри ме целува блажено -
а целувки даряваш ми ти във нощта...
онемяла аз тръпна с сърце покорено...

Блясък перлен блещука в очи кадифени,
сякаш сипе небето звезди, благослов...
пръсти трепетно с теб сме преплели
в плен на шепота меден
'Това е любов!'


06.02.2007г.

© Гергана Шутева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??