6.02.2007 г., 23:51 ч.

пеперудени сънища 

  Поезия
1196 0 16
пеперудени сънища
влюбени птици
прелитат в съня
и отлитат
носят послания...
очите не виждат
не чуват
само стенания
помнят мъглите
и утрини помнят
щастливи и нежни
копнежните длани
как се преплитат...
спира да диша небето
времето спира в очите
спускат се тихи и чисти
усмивки щастливи
и радостни сълзи...
песен изплакана
в тишина онемяла 
пеперудени сънища
над пламъка стенат
и молят само миг...
още сънуване...

 

© Евгения Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??