19.12.2020 г., 14:03 ч.  

Перфектните гърди 

  Поезия
277 4 13

Перфектните гърди не украсяват

тялото на знойни хубавици, 

които голоплътски забавляват

от екрана мъжките зеници. 

 

Не са симфония родила се под ножа

на някакъв хирург в стерилна зала. 

Не са гърдите кърмили дори и вожда... 

Тях често вижда ги мъжът във огледало. 

 

Той често ги целува, гали, 

заспива сгушен във омайната им топлина. 

За тях готов е свят да създаде, или запали, 

защото те са на Любимата жена. 

 

11.11.2018.

 

Георги Каменов 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??