2.03.2010 г., 16:19 ч.

Перифразирано 

  Поезия
810 0 7

Появи се от никъде, или от някъде.
Необещаващ, скромен, различен.
Не си ме търсил, аз не съм те очаквала,
не такъв, какъвто мислех, че ще обичам.

Даде ми почва да посея надеждите
и направи от семената цветна градина.
Превърна мечтите ми в истински свят,
очаквах да тръгнеш, но ти не замина.

Не остави никога чуствата гладни,
не забрави, че и аз имам нужда да тичам.
Не ми даде пътека, ти ми даде целия свят,
и не сложи верижка "... но аз те обичам"

Сега вече те мразя - благородно
за това, че не се научи да мразиш,
че всичко ми даде, тогава не го оцених.
... искам да си щастлив и да се пазиш!

 

02.03.2010

 

 

 

© Адриан Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??