17.05.2013 г., 16:52 ч.

Перла 05 

  Поезия » Любовна
534 0 0

Самотна си и аз съм сам.
Добре все пак, че те усещам.
Дори къде си аз не знам...
Защо за тебе все се сещам?

Ще те позная ли, ако те видя?
Променила си се, може би...
Дори със риск да те обидя,
ще ти припомня, че изневери...

Останах сам, с голям леген.
Ръцете ми се вледениха.
С мръсни дрехи този ден
чувствата се промениха...

Така изяжда те ръждата...
или си претопена, аз не знам.
Да забравиме враждата!
Урок е да се справям сам.

© Красимир Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??